seven

Wil jij je Project Management skills en expertise inzetten om de energie transitie te versnellen? Voor onze opdrachtgever, hét mediabedrijf voor de maritieme en offshore energie sector, zoeken wij een Exhibition & Conference Manager. Een veelzijdige baan met volop uitdagingen waarin kleine details een groot verschil kunnen maken.

We connect the maritime and offshore world for sustainable solutions

Als Exhibition & Conference Manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie, het eventconcept, de productie en de planning van de jaarlijkse tweedaagse Offshore Energy Exhibition & Conference. Europa’s ‘leading event’ voor de gehele offshore industrie. Als Exhibition & Conference Manager schakel je met partners, klanten, stakeholders en leveranciers. Om je heen heb je collega’s met wie je dit evenement met  ± 450 exposanten en ± 9.000 bezoekers tot een succes maakt. Marketing collega’s die bezoekers en klantmarketing verzorgen, salescollega’s die het verkoop proces op zich nemen, contentcollega’s die het inhoudelijk programma neerzetten en projectcollega’s die exposantenmanagement en productionele zaken regelen. Jij behoudt het overzicht en zorgt dat alles samenvalt.  Je bent onderdeel van een team zelf startende en enthousiaste professionals in een platte organisatie. De sfeer is open en gezellig. Samen maken we het succes.

Over onze opdrachtgever
We verbinden de maritieme en offshore wereld voor duurzame oplossingen. Onze omgeving verandert. Daarom werkt de maritieme en offshore energie sector steeds meer aan het ontwikkelen en implementeren van duurzame oplossingen om te voldoen aan de behoeften van een belangrijke transitie. Wij geloven dat door het samenbrengen van de juiste ideeën, informatie en mensen, we dit proces kunnen faciliteren en eraan kunnen bijdragen. Dit doen we onder andere middels onze platformen via onze websites, events en print uitgaven.

Over jou

Word jij enthousiast van werken aan een groot internationaal evenement voor duizenden bezoekers? En je weet wat er komt kijken bij de organisatie van een groot internationaal event. Neem bijvoorbeeld jouw enthousiasme, groot verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor kwaliteit en jouw positieve drive. Ook heb jij:

Wat bieden wij?
Je maakt deel uit van een divers team van gedreven professionals. We zijn betrokken, ondernemend, respectvol en doen alles vanuit een positieve teamgeest. Een goede balans tussen werk en privé is de beste garantie om plezier te hebben in de baan en we verwachten dat jij ook die balans vindt. Voor jou persoonlijk betekent dit:

En ook: