seven

Onze opdrachtgever in Amsterdam is op zoek naar een ervaren eventmanager voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Wie ben jij?
Je hebt meerdere jaren ervaring met de organisatie van zakelijke evenementen en congressen en je voelt je thuis in de financiële sector. Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) evenementen, locaties, techniek en andere toeleveranciers.  Je bent een organisatietalent die de touwtjes in handen heeft. Je hebt oog voor details zonder de grote lijnen te verliezen.

Wat ga je doen?

Samen met het team evenementen organiseren we meer dan 100 (online) bijeenkomsten en congressen per jaar. Dat kan variëren van een zoombijeenkomst met 300 deelnemers, een high-end relatie-evenement, een festival voor young professionals tot een congres voor 1500 deelnemers. 

Aan de hand van een briefing of concept pak jij de productie van een evenement of congres op. Zowel live als online events. Jij weet alles tot in detail te produceren en jij weet het evenement samen met alle leveranciers en collega’s tot een geslaagde productie te maken. Ook voor een zoombijeenkomst draai jij je hand inmiddels niet meer om. Je werkt gestructureerd en zelfstandig en houdt budgetten en planning nauwkeurig in de gaten. Je bent kritisch en je durft mensen aan te spreken om zo samen het maximale resultaat te behalen.  

Wat neem je mee?

En wie zijn wij?

Voor onze leden, stakeholders en financieel professionals organiseren we meer dan 100 evenementen en bijeenkomsten per jaar. Je komt te werken bij het team evenementen op de levendige afdeling communicatie en ledenservice.  De sfeer binnen het team is informeel, er wordt hard gewerkt en ook veel gelachen. Ook om ons zelf soms. Ons kantoor is gevestigd aan de Zuid-as in Amsterdam. Er is een mogelijkheid om deels thuis te werken.