seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Assistent Business Development & Marketing. (vervuld)

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever, een bekend internationaal advocatenkantoor, op zoek naar een energieke Assistent Business Development & Marketing. Je bent een teamplayer, in de rol van Assistant ondersteun je het gehele BD&M team. Je bent pro-actief, nauwkeurig en hebt affiniteit met systemen en de digitalisering (MsOffice, apps en andere online tools). Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands en zowel schriftelijk als mondeling. En verder beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Het betreft een fulltime functie voor 5 dagen per week (40 uur).

De afdeling Business Development & Marketing (BD&M) bestaat uit een team van 10 personen en ondersteunt bij business development, marketing, communicatie en events. Het is een jong, enthousiast, sociaal en gedreven team. Er wordt nauw samengewerkt met andere afdelingen in Amsterdam en met de internationale kantoren.

Dit verwachten wij van jou:

Onze opdrachtgever biedt je:

Daarnaast is genieten belangrijk. Daarom hebben zij de lekkerste koffie, reizen ze jaarlijks met het team af naar een Europese stad en organiseren ze spectaculaire kerstfeesten. En natuurlijk zal de vrijdagmiddagborrel niet ontbreken. Sportievelingen kunnen zich ook aansluiten bij bijvoorbeeld het hockey- of tennisteam. En ga gezellig mee op wintersport.

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar vacature@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.