seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een catering & eventmanager (vervuld)

Als Catering- en Eventmanager ben je verantwoordelijk voor het succesvol laten verlopen van de evenementen. Je draagt van A tot Z zorg voor de evenementen vanaf het offertestadium, meewerken op een evenement tot en met het aftersales traject. Relatiebeheer en creatief meedenken met de opdrachtgever is hierbij van groot belang.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een catering en evenementenbureau in het Westland. Zij verzorgen ontvangsten op locatie voor zowel particuliere als zakelijke gelegenheden; van klein en intiem bij iemand thuis tot voor duizenden personen bij een bedrijf. In veel gevallen verzorgt onze klant het totaalevent van A-Z. De laatste jaren is de organisatie uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de regio. Onze opdrachtgever is een energiek en dynamisch bedrijf en onderscheidt zich door een hoog service level, het ‘meedenken’ met alle details voor een event en door haar gastgerichtheid en service.

De werkzaamheden op de werkvloer

De werkzaamheden op kantoor

Wat verwachten we van je?

Wat kun je van onze opdrachtgever verwachten?
Een baan met veel verantwoordelijkheden waarin ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Werken in een jonge, dynamische organisatie in een positieve, actieve sfeer met ook tijd voor sociale interactie. Tevens een passend salaris en prima arbeidsvoorwaarden.
Zo goed als altijd vrij op Nationale feestdagen.

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar vacature@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.