seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een project manager. (ingevuld)

Onze opdrachtgever in Amsterdam zoekt voor het team van een van haar belangrijkste klanten een enthousiaste en kundige Project Manager. Een kei in samenwerken, representatief naar klanten, een spil in teamverband. Je bent zo iemand die altijd alles geregeld heeft, mogelijk maakt, anticipeert, ‘solid as a rock’. Maar je bent ook vindingrijk en charismatisch. En belangrijk: service verlenen zit je in het bloed. Als je ook nog affiliatie hebt met Formule 1, reizen en zakelijke evenementen ben jij onze man of vrouw!
Als onderdeel van de wereldwijde organisatie verzorgen we met ruim 80 medewerkers evenementen, business meetings, incentives, sponsoractivatie en travel & hospitality voor diverse zakelijke opdrachtgevers. Het is onze ambitie om zowel onze klanten, als onze gasten, een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Kerntaken & verantwoordelijkheden:

Functievereisten

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar vacature@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.