seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een tenderspecialist. (ingevuld)

Als Tenderspecialist maak je onderdeel uit van het salesteam, bestaande uit zo’n 17 collega’s. Je werkzaamheden bestaan uit het vertalen van vragen uit de Programma’s van Eisen van opdrachtgevers naar inspirerende foodconcepten en het opstellen van offertes. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van hoogwaardige offerteteksten die zowel tekstueel, qua vormgeving en beleving aansluiten op de vraag van de klant. Met als doel het ontwikkelen van een winnende offerte!

Bedrijfsprofiel

Ruim honderd jaar zorgt onze opdrachtgever voor lekker en gezond eten en drinken. Iedere dag creëren ruim 4.000 medewerkers waardevolle momenten voor onze gasten in zo’n 900 restaurants. Ongeacht of dit in een ziekenhuis, bedrijfsrestaurant, vakantiepark of museum is. Onze opdrachtgever combineert het beste uit horeca, leisure en catering. Vanuit het hoofdkantoor ondersteunen, faciliteren en adviseren zij de medewerkers op locatie.

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag jij van ons verwachten?

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar vacature@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.