seven

7BEAUFORT zoekt en (senior) event manager voor haar klant in Eindhoven (vervuld)

Onze klant uit Eindhoven is een full-service evenementenbureau dat zich al 30 jaar richt op de zakelijke markt en daarbij gespecialiseerd is in de organisatie van personeels- en bedrijfsfeesten, incentivereizen & social weekends, bedrijfsfamiliedagen en openingen & jubilea.
Onze klant is een platte, jonge en open organisatie. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar taken en krijgt veel ruimte voor eigen invulling.

Ter versterking van hun team zijn wij op zoek naar een:

EVENT MANAGER
   Dienstverband: fulltime
Standplaats: Eindhoven

Functie
Als (senior) Event Manager ben je verantwoordelijk voor de business to business tak binnen de organisatie. Het werk omvat het verkopen (koude en warme acquisitie) en creëren van zeer uiteenlopende evenementen voor bedrijven in heel Nederland, door middel van het vertalen van de wensen en doelstellingen van de opdrachtgevers in een passende offerte, ondersteund met een professionele presentatie.
Je maakt een eigen klantenbestand aan door potentiële klanten te benaderen, door beurzen, congressen en evenementen te bezoeken en wordt hierin aangestuurd door de commercieel directeur.
Daarnaast draag je zorg voor de budgettering, voortgang en rapportage van je evenementen en treed je op als contactpersoon naar de opdrachtgevers gedurende het gehele evenement.

Functiecriteria
– Commercieel en communicatief sterk;
– Prestatiegericht en ondernemend persoon;
– Sterke persoonlijkheid;
– Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de branche in een soortgelijke functie;
– Creatief;
– Representatief;
– Flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, geen bezwaar in de weekenden en avonduren te werken;
– Stressbestendig;
– Gezien de samenstelling van het team bij voorkeur tussen de 25 en 35 jaar;
– HBO werk- en denkniveau;
– Eigen netwerk is een pré;
– In bezit van rijbewijs B;
– Woonachtig op acceptabele afstand van Eindhoven.

Onze klant biedt
Een afwisselende en uitdagende functie bij een succesvolle en ambitieuze organisatie.Uiteraard bieden zij een marktconform salaris en een aantrekkelijke provisieregeling bij een fulltime dienstverband.

Heb je interesse?
Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar vacature@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.