seven

7BEAUFORT zoekt voor haar opdrachtgever een senior projectmanager. (ingevuld)

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de organisatie van wetenschappelijke bijeenkomsten. Zij zijn een vooraanstaande organisatie in het aanbieden van geaccrediteerde nascholing. Zij organiseren jaarlijks bijeenkomsten, symposia en (internationale) congressen. Hun specialisatie naast congresorganisatie is sponsorwerving en expositiemanagement. Daarnaast voeren zij voor diverse verenigingen het ledensecretariaat of begeleiden zij klanten met een bidprocedure om een internationaal congres met succes naar Nederland te halen. Ter aanvulling van het team zijn wij voor onze klant op zoek naar een energieke projectmanager (m/v). Standplaats zuiden van het land.

Functieomschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten, bewaken en de uitvoering van de diverse bijeenkomsten, symposia en congressen en de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe projecten. Je draagt met de rest van het projectteam zorg voor conceptvorming, programmering, productie, communicatie en financiering van alle projecten. Je werkt met een projectplan, zodanig dat de geformuleerde projectdoelstelling binnen randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie worden gerealiseerd. Je hebt een coördinerende taak binnen het projectteam en/of naar derde partijen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Functie – eisen:

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar vacature@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.