seven

Wij zoeken voor onze opdrachtgever, het Leids Congres Bureau, een enthausiaste en gezellige collega (24-32 uur; 90% administratief)

Van het begin van de voorbereidingen tot de afhandeling van onze congressen werk je samen met het team om alles tot in de puntjes te regelen en de opdrachtgever, de sprekers, de deelnemers en de sponsoren te ontzorgen. Dit betekent dat je functie zeer divers is. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wie ben jij?

Wat bieden ze jou?

Over onze opdrachtgever

By ease is de congresorganisatie van het Leids Congres Bureau die bijeenkomsten en (wetenschappelijke) congressen in opdracht organiseert. Naast de congresorganisatie, deelnemersregistratie en de abstract handling, verzorgen wij ook de communicatie, de sponsorwerving en het expositiemanagement voor de congressen.

Het team van By ease heeft een niet-hiërarchische structuur, waar een informele en open werksfeer heerst. De congrescoördinator heeft alle ruimte om ideeën voor te dragen. Zij werken vanuit het idee dat je vaak goed bent in wat je leuk vindt. Bij de taakverdeling wordt daarom rekening gehouden wie wat leuk vindt om te doen. En wil jij meer verantwoordelijkheden op je nemen of wil je een keer een ander onderdeel van de congresvoorbereiding op je nemen? Stel het voor en we gaan ermee aan de slag. Lukt iets niet of gebeurt er iets waarbij je hulp nodig hebt? We voelen ons als team verantwoordelijk en helpen elkaar graag.

Het Leids Congres Bureau is een groeiende middelgrote organisatie die naast de ondersteuning bij de organisatie van congressen door By ease, ook bijeenkomsten ontwikkelt voor de Academie, Sympopna en PIT actief.

Spreekt de functie van congrescoördinator bij By ease jou aan, stuur dan jouw motivatie en cv naar info@7beaufort.nl Wij kijken uit naar je reactie!