seven

IDEA talent scout 2016

Op 10 november jongstleden vond de derde editie van IDEA Talent Scout plaats. 7BEAUFORT stelde wederom de derde prijs ‘Coachingtraject op maat’ beschikbaar. Wij stonden versteld van de energie en ideeën die deze jonge generatie met zich meebracht en we hebben veel toekomstig Talent voorbij zien Stormen! Waaronder de drie winnaars van IDEA Talent Scout 2016:

Nasera Elfring (24 jaar) uit Hilversum, wist met haar innemende pitch de eerste prijs te bemachtigen. Deze HKU student, die de opleiding Kunst & Economie richting Event Management doet, loopt momenteel stage bij Tourisme Utrecht, waar ze functioneert als assistent projectleider bij Mondriaan to Dutch Design jaar in Utrecht en Amersfoort. Stil zitten vindt ze lastig en in haar vrijetijd is ze dan ook vaak als vrijwilliger te vinden op evenementen. Ze droomt ervan om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Haar ambitie is om als projectleider in diverse landen te mogen werken.

De tweede prijs ging naar HvA student, Lisanne Beute (21 jaar) uit Amsterdam. Haar interesses liggen vooral bij kunst, branding, cultuur, events en mode. Haar ambitie is dan ook om al haar interesses te bundelen en daarmee de ‘perfecte’ baan te creëren. Met veel plezier doet ze de opleiding Fashion & Branding en de minor Experience & Eventmanagement. Na haar afstuderen hoopt ze een traineeship of baan bij een eventbureau te vinden om gerichte werkervaring op te doen. Het liefst zou ze uiteindelijk een creatief conceptontwikkelaar in de eventbranche willen worden, of willen werken op een marketing afdeling van een lifestyle of mode label.

Bas Scholten (21 jaar) is derdejaarsstudent International Hospitality Management aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Na het afronden van zijn MBO opleiding ‘Horeca ondernemer/manager’, wilde hij zich meer gaan verdiepen in het evenementen vak. Daarom heeft hij tijdens zijn huidige opleiding gekozen om de minors Event Management 1 & Event Management 2 te gaan doen. Bas wil graag zijn creativiteit in zijn werk kunnen uiten en hoopt in de toekomst zelf te gaan ondernemen. Wat hij precies wil gaan doen, vindt hij nog moeilijk om te zeggen. Hij hoopt door veel werkervaring op te doen hier meer duidelijkheid over te krijgen.