seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een medior projectmanager. (vervuld)

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever in ‘s Hertogenbosch op zoek naar een medior projectmanager. Onze opdrachtgever is een gecertificeerd congresorganisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van medische bijeenkomsten en is in Nederland één van de grootste aanbieders van geaccrediteerde nascholing.

Zij organiseren jaarlijks zo’n 50 bijeenkomsten, symposia en (internationale) congressen voor meer dan 20.000 deelnemers. Hun specialisatie, naast congresorganisatie, is sponsorwerving en expositiemanagement. Tevens voeren zij voor diverse medische verenigingen het ledensecretariaat of begeleiden zij hun klanten met een bidprocedure om een internationaal congres met succes naar Nederland te halen.

Bij onze opdrachtgever werken circa 15 enthousiaste professionals in verschillende functies aan uiteenlopende congressen. Op dit moment zijn zij voor hun kantoor in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een energieke medior projectmanager (m/v).

Functieomschrijving:

 

Onze opdrachtgever biedt aan:

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende functie waarin je onderdeel bent van een dynamisch team waarbij innovatie en vooruitstrevendheid vanzelfsprekend zijn. Salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

 

Zij vragen:

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.