seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Senior Event Manager. (vervuld)

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever in Amsterdam op zoek naar een Senior Event Manager (32-40 uur).

Onze opdrachtgever is opgericht als onafhankelijke organisatie in 2010. Het team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in het faciliteren en organiseren van forums en rondetafelgesprekken op Raad van Bestuur-niveau. Hun kernwaarden zijn connector pur sang, inhoudelijk, persoonlijk betrokken en zorgvuldig.

Onze opdrachtgever faciliteert de volledige context waarin topbeslissers vanuit Nederland en Europa samenkomen om in een vertrouwelijke omgeving een toekomstgerichte dialoog te voeren. Het doel van de bijeenkomsten is dat stakeholders op peerniveau van elkaar leren, nieuwe inzichten verkrijgen en geïnspireerd raken.

Binnen zowel de publieke als de private sector kent onze opdrachtgever een groot netwerk van topbeslissers die allen inhoudelijk en netwerk gedreven zijn. Samen met een Raad van Advies en de partners worden de deelnemers zorgvuldig geselecteerd, uitgenodigd en betrokken bij de inhoudelijke voorbereiding.

Profiel:

Onze opdrachtgever zoekt een ambitieuze, ondernemende en professionele senior event manager die sturing kan geven aan 2 projectmanagers, maar ook zelf in de rol van projectmanager high-end bijeenkomst van a-z kan verzorgen. Als geen ander kun jij een visie vertalen naar een praktische toepassing en/of haalbaar event.

Taken & verantwoordelijkheden:

Verder beschik je over:

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.