seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een senior projectmanager. (vervuld)

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een senior project manager die in is voor ‘the next level’…

Het team werkt ten behoeve van een specifieke klant(en) die meerdere events en meetings per jaar organiseert. Als Senior Project Manager ben je de spin in het web tussen klant en onze opdrachtgever en weet je de klantbehoeften optimaal te vertalen, ook op last minute basis.  Je hebt je sporen verdiend met complexe logistiek, diverse door elkaar lopende projecten voor corporate klanten, het continue finetunen van aanvragen etc. Dit vereist een flexibele, oplossingsgerichte houding. Je snapt de klant en haar DNA, briefings en de dynamiek die gepaard gaat met alles rondom zakelijke meetings en evenementen. Tevens is het inkopen en allotmentbeheer hotels en venues je niet vreemd en heb je ruime kennis van het aanbod in Europe en specifiek Amsterdam. Je bent een bron van inspiratie en kennis voor je collega’s en voelt je tevens comfortabel om deze kennis te delen. Dankzij je ervaring, netwerk, persoonlijkheid en ‘helicopter view’ ben je in staat om effectief te plannen, budgetteren en je team te motiveren tot grootse prestaties.

Over onze Opdrachtgever:

Onze opdrachtgever organiseert met ruim 80 medewerkers evenementen, business meetings, incentives, sponsoractivatie en travel & hospitality voor diverse zakelijke opdrachtgevers. Het is hun ambitie om zowel hun klanten, als hun gasten, een ongeëvenaarde ervaring te bieden. ‘From A to Awesome’ is hun claim, en met minder nemen ze geen genoegen.

Werkzaamheden:

Wie ben jij?

Herken je jezelf?

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.