seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Communicatie / PR manager (ingevuld)

Het bedrijf
Onze opdrachtgever is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor. Hun vooruitstrevende kantoor biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Je werkt vanuit hun monumentale pand in Amsterdam samen met zo’n 370 bevlogen advocaten, notarissen, fiscalisten en ondersteunende collega’s.

 

De afdeling 
De afdeling Business Development & Marketing (BD&M) bestaat uit een team van 10 personen en ondersteunt de advocaten en (kandidaat-)notarissen bij business development, marketing, communicatie en events. Het is een jong, enthousiast, sociaal en gedreven team. Er wordt nauw samengewerkt met alle overige afdelingen in Amsterdam en met hun andere internationale kantoren.

 

Je werkzaamheden zijn onder andere:
Externe communicatie

Interne communicatie

 

Onze klant zoekt iemand die:  

 

Zij bieden: 

Daarnaast vindt onze opdrachtgever het belangrijk om te genieten. Daarom hebben zij de lekkerste koffie van barista Daniël, reizen ze jaarlijks met hun team af naar een Europese stad en organiseren ze spectaculaire kerstfeesten. En natuurlijk zal de vrijdagmiddagborrel niet ontbreken. Sportievelingen kunnen zich ook aansluiten bij bijvoorbeeld hun hockey- of voetbalteam. En eens per jaar gaan ze gezellig op wintersport!

 

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.