seven

Voor onze opdrachtgever in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Communicatie Coördinator. (ingevuld)

Als communicatie Coördinator ondersteun je de communicatieadviseur op het gebied van corporate communicatie. Daarnaast ben jij degene die verantwoordelijk bent voor de interne communicatie.

Werkzaamheden

Als communicatie Coördinator ben je in staat om op diverse niveaus te communiceren. Je ondersteunt (staf)afdelingen en secties met hun (interne)communicatie activiteiten. Daarnaast informeer je medewerkers over het kantoorbeleid, ontwikkelingen in de markt, cliënten en andere relevante zaken. Je weet verhalen uit de organisatie te halen. Je rapporteert aan het hoofd Brand, Reputation & Marketing.

Je een begenadigd schrijver met een goed oog voor tekst en beeld. Je redigeert en schrijft onder meer (pers)berichten en artikelen voor het intra- en internet (social). Hiervoor gebruik je de juiste mediakanalen en je weet hierin de juiste tone-of-voice te vinden.

Tot je taken behoort o.a.:

Functie-eisen

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl . Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.