seven

Waarom aanstormend talent u verder kan helpen

Wij zijn ervan overtuigd en zien het dagelijks in de praktijk bevestigd. Jonge aanstormende event professionals hebben organisaties veel te bieden.

Energieke, harde werkers
Na het afronden van een gerichte HBO-opleiding staan de meeste starters te popelen om hun kennis in praktijk te brengen. Ze barsten van de energie, zitten vol met ideeën en willen maar al te graag een bijdrage leveren. Ze zijn eager om te leren en willen daar hard voor werken. Wanneer ze gekoppeld worden aan seniors ontstaat er kruisbestuiving tussen ervaring en jeugdige  onbevangenheid: hieruit kunnen mooie, innovatieve ideeën ontstaan.

Opgegroeid in het digitale tijdperk
De starters van nu zijn opgegroeid met internet en sociale media en ze kunnen als geen ander multitasken. Ze denken niet in grenzen, maar in mogelijkheden: de wereld ligt digitaal binnen hun handbereik. Starters laten zich niet afremmen door hiërarchie en zijn gewend om samen te werken in wisselende netwerken: waardevolle ervaring die uitstekend rendeert in de eventbranche, waar het werken in tijdelijke projectteams (netwerken) heel gewoon is. En je soms door dichte deuren moet durven gaan om je doel, het organiseren van een top event, te kunnen realiseren.

Verse kennis en ervaring
Starters hebben tijdens hun opleiding kennisgemaakt met de nieuwste digitale technieken en met diverse toonaangevende en innovatieve evenementenbureaus. Bovendien hebben ze allemaal recente werkervaring opgedaan tijdens een of meerdere stages en bijbanen.

Wij geloven in de kracht en de capaciteiten van jonge event professionals en zijn ervan overtuigd dat ze in iedere organisatie een relevante bijdrage kunnen leveren. Daarom werken wij al vanaf 2010 samen met de best afgestudeerde event professionals.  Door middel van onze Aanstormend Talent pool kunnen wij starters, voor kortere of langere periodes en/of projecten, detacheren bij diverse opdrachtgevers. Zowel bij corporate organisaties, evenementenbureaus, maar ook bij overheid en non profit organisaties. Op deze manier hopen wij starters op weg te helpen binnen de eventbranche.