seven

Samenwerking met 7BEAUFORT

Marieke Verkade-Palmboom, freelance senior eventmanager:

“7Beaufort weet de juiste match te maken. Dit geldt voor mijzelf, maar ook voor de rollen die ik zocht bij mijn opdrachtgevers.
Mijn stap naar zelfstandigheid begon tegelijkertijd met 7BEAUFORT. Voor mij dus ook een feestje!

 

De eerste fantastische opdracht was via 7BEAUFORT bij Kumpany: ‘station Beijing’ op Utrecht CS tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Wij ontvingen daar de thuisblijvers – familie en vrienden van de sporters die niet mee konden. Samen keken we naar de wedstrijden – natuurlijk met het reizende publiek die voorbij kwam – en kwamen na de wedstrijd live in contact met de sporters. Een super ervaring! En zo leuk dat 7BEAUFORT mij als match zag voor deze opdracht. In mijn eigen stad en sportiviteit op en top!

 

Daarna de ingang voor mij naar de corporate wereld. De start bij Allen & Overy, mijn eerste langdurige opdracht. Het was in het begin spannend, maar 7BEAUFORT was er al snel van overtuigd dat ik dit met mijn ervaring niet alleen fantastisch zou vinden maar ook zeker zou kunnen.

 

Afgelopen jaren ben ik via 7BEAUFORT terecht gekomen bij ING, waar ik zoveel uitdagende projecten heb mogen vervullen, nieuwe mensen heb mogen leren kennen en vooral veel uitdagingen op mijn pad zijn gekomen.

 

Kortom dames, ik heb iets te vieren in mei maar dat kan ik mede vieren door jullie vertrouwen in mij. Op naar de volgende 10 jaar!”