seven

Samenwerking met 7BEAUFORT

Willemijn de Kruif, Client Events Advisor, Houthoff:

“In het verleden heb ik zelf ingeschreven gestaan bij 7BEAUFORT en hebben wij elkaar in die tijd meerdere malen gezien en gesproken. Ook kwam ik Melanie en Mandy geregeld tegen op seminars en netwerkevenementen in de eventbranche. Zij wisten dus ook dat ik afgelopen september bij Houthoff ben begonnen als Client Events Advisor. Vanuit de opdrachtgeverskant hadden we nog nooit samengewerkt, tot afgelopen februari.

 

Door onverwachte omstandigheden hadden wij op heel korte termijn, voor een periode van minimaal 6 weken, een Event Manager nodig. Op woensdagmiddag sprak ik Melanie (zij belde mij terug vanaf een bruiloft). De wens was om iemand de maandag erop te kunnen laten starten. Vrij ambitieus, maar het bleek niet onrealistisch. Donderdag werden er twee kandidaten voorgesteld, vrijdagmiddag twee leuke gesprekken en maandag begon een van de kandidaten. De dame in kwestie draaide vanaf moment één mee en paste heel goed binnen het team, alsof ze al jaren niets anders deed.

 

Ik ben ervan overtuigd dat dit hele snelle schakelen en de succesvolle match voortkomt uit de betrokkenheid, kennis van zowel de kandidaten als de opdrachtgevers (en in mijn geval meer de persoon dan de organisatie zelf) en hun eigen ervaring in de branche.”