seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever in het midden van het land op zoek naar een eventmanager (36-40 uur)

Heb jij een passie voor het organiseren van (grote) evenementen die zowel online, offline als hybride plaatsvinden? Wil je werken bij een jonge, dynamische zelfsturende organisatie? Dan heeft onze opdrachtgever een leuke uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?
Als eventmanager ben jij het organisatorisch talent achter onze (online, offline en hybride) evenementen en webinars en weet jij als geen ander onvergetelijke evenementen neer te zetten. Je gaat niet zomaar aan de slag, maar bepaalt van tevoren je strategie en doelstellingen. Je houdt hierbij rekening met alle betrokken partijen en hun wensen. Je treedt op als eigenaar van het evenement, weegt alle belangen af en je kunt zelf inschatten welke van deze wensen tot een succesvol evenement leiden. Je organiseert evenementen van uitnodiging tot evaluatiemail en weet daarbij alle ballen hoog te houden. Jij weet welke sprekers hot zijn of juist een nieuw en inspirerend verhaal kunnen vertellen aan onze doelgroepen.

Jouw evenementen zijn net even anders dan andere evenementen. Je weet, ook en juist in deze tijd, (online) deelnemers met elkaar te verbinden en te zorgen voor interactie. Je zorgt voor overzicht, houdt teamleden aangesloten bij de voortgang van het evenement en betrekt ze waar nodig.

Om jouw evenement de aandacht te geven die het verdient, maak je van tevoren een duidelijk (marketing)plan. Je werkt hierbij nauw samen met de contentmarketeer die van jou input krijgt om het evenement in de markt te zetten.

Wie ben jij?

Wat bieden zij?

De organisatie
In de steeds lerende en zelfsturende organisatie wordt in gelijkwaardige, multidisciplinaire (project)teams gewerkt volgens de cultuurwaarden: toekomstgericht, lef, energiek, deskundig, flexibel en kantgericht. De gedeelde cultuurwaarden zorgen er ook voor dat er sprake is van een enthousiast en gedreven team waarbij veel ruimte is voor eigen creativiteit en initiatief.  

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature, sluit je profiel aan en wil je meer weten over de opdrachtgever, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.