seven

ONZE WERKWIJZE

Ieder wervingstraject voor een interim opdracht of voor een vaste baan is maatwerk. 7BEAUFORT werkt met de beste (interim) Event- en Communicatieprofessionals. Dat betekent dat we zeer selectief zijn in wie we vertegenwoordigen en dat we al onze professionals persoonlijk kennen.

De (interim) professionals waar 7BEAUFORT mee werkt voldoen stuk voor stuk aan een aantal belangrijke criteria. Ze zijn goed in hun werk en ze hebben de juiste motivatie en mentaliteit. Mensen die zich snel thuis voelen in een organisatie en die makkelijk in lopende projecten stappen. Voordat een (interim) professional in ons bestand komt, hebben we elkaar uitgebreid gesproken. We kennen zijn of haar sterke en minder sterke punten, weten wat de affiniteiten zijn en hebben een referentiecheck gedaan.

Kennismaking & briefing 
Persoonlijk, betrokken, helder en efficiënt zijn belangrijke waarden van 7BEAUFORT. Wij komen graag persoonlijk kennismaken en willen de context van je bedrijf goed doorgronden. Hoe ziet je organisatie eruit, hoe ziet de afdeling eruit? Wat wordt er van de persoon verwacht? Zijn er cultuurkenmerken die aandacht vergen en waar wij rekening mee kunnen houden? Kortom: de specifieke randvoorwaarden, wensen en verwachtingen, zodat wij de geschikte kandidaat voor je kunnen selecteren.

Werving & Selectie van een geschikte professional
Door ons up-to-date netwerk zijn wij in staat om op korte termijn één of meerdere kandidaten te selecteren die wij geschikt vinden voor de gestelde opdracht. Daarbij letten wij uiteraard op het vereiste ervaring- en competentieprofiel, maar ook op persoonlijkheid, ambitie en stijl. Deze personen spreken wij uitgebreid. Vervolgens worden daaruit de kandidaten aan de opdrachtgever voorgesteld met cv en motivatie. Wij stellen binnen 2 dagen de geschikte interim professional aan je voor zowel op senior als uitvoerend niveau. Bij een Werving & Selectie voor een vaste baan streven wij naar een doorlooptijd van 6 tot 8 weken.

Opdrachtuitvoering 
Sluit het profiel van de voorgestelde professionals aan op je wensen, dan volgt een kennismakingsafspraak. Als tot een samenwerking besloten wordt, blijft 7BEAUFORT op de achtergrond graag in beeld. Gedurende de werkperiode monitoren wij de “voortgang” en staan we jou en de kandidaat als nodig graag met raad en daad ter zijde. Bij de afsluiting van de gestelde opdracht vindt een evaluatie plaats.

WIJ MAKEN HET VERSCHIL! DAT IS DE VINDKRACHT VAN 7BEAUFORT!