seven

DE DIENSTEN VAN 7BEAUFORT

Wij helpen graag mensen met passie en ambitie in het event- of communicatie vak om de juiste werkomgeving te vinden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? 7BEAUFORT biedt een aantal mogelijkheden.

Interim bemiddeling
7BEAUFORT bemiddelt zowel startende alsook ervaren ZZP’ers. Als ZZP’er ben je zelfstandig ondernemer. Je kunt je eigen tijd indelen en de opdrachten kiezen waar jouw passie en ambitie naar uitgaan. Om als ZZP’er aan de slag te gaan, heb je een aantal dingen nodig waaronder de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een BTW nummer. Daarnaast ben je als ZZP’er verplicht om een boekhouding bij te houden en belasting te betalen. 7BEAUFORT beschikt over een uitgebreid netwerk en ondersteunt je graag bij het binnenhalen van de opdracht die bij jou past!

Detachering: tijdelijk in dienst bij 7BEAUFORT
Houd je van afwisseling in werkzaamheden en opdrachtgevers en spreekt het werken op projectbasis je aan, maar wil je wel de zekerheid van een dienstverband? Bij detachering heb je gedurende het project een tijdelijk dienstverband met 7BEAUFORT. Dit betekent onder andere dat 7BEAUFORT zorg draagt voor afdracht van loonbelasting en sociale premies. Bovendien ben je gedurende de arbeidsovereenkomst verzekerd in geval van ziekte. 7BEAUFORT begeleidt je gedurende de gehele detacheringopdracht. Zeker voor pas afgestudeerden is dit een uitstekende mogelijkheid om werkervaring in de branche bij meerdere bedrijven op te doen en zo je CV uit te breiden met waardevolle werkervaring voor de toekomst.

Op zoek naar een vaste baan
Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap binnen de eventbranche? Als je profiel aansluit, horen wij graag wat jou passies en ambities zijn. Met onze persoonlijke benadering helpen wij je bij het vinden van de baan die bij jou past.

Hoewel wij graag met iedere professional persoonlijk kennis maken, leert de ervaring ons dat dit pas echt zinvol is op het moment dat er een passende vacature openstaat en wij mogelijk concreet iets voor je kunnen betekenen. Dan nodigen wij je graag uit en geven wij je advies en feedback.

Coaching
Voor extra handvatten bij het maken van een volledig en aantrekkelijk CV, lees hier onze CV TIPS! The 10 do’s and don’ts.

Heb je behoefte aan een ‘open gesprek’, zoals een loopbaanadvies en/of CV advies? Wellicht dat coaching iets voor je is. We informeren je graag over de mogelijkheden.