seven

DE WERKWIJZE 7BEAUFORT

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking schrijf je dan in . Zien we in je CV een mogelijkheid voor een match of aanknopingspunten voor een toekomstige opdracht, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bij een wederzijdse klik verwelkomen we je graag in het netwerk van 7BEAUFORT.

Selectie
Doet zich een passende, interessante opdracht voor, dan nemen wij direct contact met je op. Indien de opdracht je aanspreekt dan stellen wij je profiel aan de opdrachtgever voor. Wij selecteren voor een opdrachten altijd de best passende kandidaten. Als we over je meest recente gegevens beschikken, kunnen we je goed en snel matchen.

Krijgen we een aanvraag voor een vaste baan die aansluit op je profiel en wensen, dan maken we graag een afspraak voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Ben je enthousiast over de functie en zien wij ‘de match’ dan stellen wij graag je profiel aan onze opdrachtgever voor.

Tarief
De uurtarieven variëren per branche en per opdrachtgever. Een tarief bepalen we in overleg met de opdrachtgever en met jou.

Aan de slag
Wanneer het tot een opdracht komt, ontvang je van ons een contract en opdrachtbevestiging. Daarin staat onder andere beschreven welk resultaat er van je verwacht wordt als ZZP’er. 7BEAUFORT blijft tijdens de opdracht graag als “collega” op de achtergrond in beeld en vanzelfsprekend zijn we waar nodig je sparringpartner.

Facturatie
Als ZZP’er factureer jij ons je gemaakte uren. En wij factureren op basis hiervan de opdrachtgever. Omdat er volgens de Wet DBA geen gezagsverhouding mag bestaan tussen jou als ZZP’er en ons als bemiddelaar/opdrachtgever, behoor jij ‘ondernemersrisico’ te lopen. Dat betekent dat je wordt uitbetaald als wij ook zijn uitbetaald door onze opdrachtgever. Hier gaan we nauwkeurig mee om en we helpen je waar nodig de opdrachtgever te herinneren aan betalingen.

WIJ REGELEN HET GRAAG VOOR JE! DAT IS DE KRACHT VAN 7BEAUFORT!