seven

Loes

“Zeg mij maar wat de klant wil, en ik regel het.”

Organiseren, plannen, regelen, contact met de mensen en zorgen van anderen uit handen nemen maakt Eventmanagement voor mij het leukste vak.

Wie is Loes
Een leergierige starter met een doelgerichte werkwijze. Ik heb een actieve houding en het vermogen om situaties efficiënt te analyseren en om originele oplossingen te creëren. Daarnaast leg ik gemakkelijk contact met andere mensen en ben ik in staat om mijn ideeën op heldere wijze over te brengen.

Opleidingen
HBO Media en Entertainment Management, Hogeschool Inholland te Haarlem (Bachelor of Business Administration).
Minors: de Ondernemer, Congressen- en Beurzenmanagement, Experience Marketing & Evenementenproductie.Media & Arts University of Plymouth richting Fotografie, Documentatie en Grafisch ontwerp.

Opgedane werkervaring
Als stagiair Eventmanager bij Feestproducties (PromoPodium) heb ik de Event Manager op alle fronten van het creatieve en organiserende proces ondersteund. Daarnaast heb ik zelfstandige opdrachten (bedrijfsfeesten) uitgevoerd waarbij ik alle verantwoordelijkheid kreeg.
In het kader van de afronding van mijn opleiding heb ik in opdracht van Foodfestival Amsterdam onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid ten einde advies te kunnen geven over het eventueel aanpassen van het concept naar de wensen van de huidige bezoekers. Daarnaast heb ik meegewerkt aan de productie van het Foodfestival.

Bijzonderheden
Winnares 3e prijs bij IDEA Talent Scout 2015.
In het bezit van rijbewijs B.

Tarief vanaf € 30,- per uur

Dit tarief is inclusief werkgeverslasten, vakantiedagen, vakantiegeld en verplichte reserveringen, exclusief 21% BTW en reiskosten.
Vraag een uitgebreid profiel aan van Loes