seven

Sabine

“Binnen mijn werk, stel ik mij flexibel op”

Ik werk graag in een hecht team waarin je van elkaar kunt leren en waarin hard gewerkt wordt. Hoge kwaliteit leveren vind ik belangrijk.

Wie is Sabine
Een zorgvuldig eventmanager met oog voor details. Ik weet mijn werk goed te plannen en organiseren. Daarnaast ben ik goed in staat mijn mening te delen, naar anderen te luisteren en interesse te tonen in hun ideeën.

Opleidingen
HBO Vrijetijdsmanagement aan het NHTV te Breda met als specialisatie Eventmanagement.

Opgedane werkervaring
Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op de Horeca & Merchandise afdeling Safaripark, Vakantiepark, Speelland en Event Center Beekse Bergen. Ik hield mij vooral bezig met het opstellen van offertes, contracten, draaiboeken en het coördineren van evenementen.

Na het behalen van mijn Bachelor ben ik als Junior Project Manager bij WOP Business Events gaan werken. WOP organiseert zowel zakelijke als feestelijke bedrijfsevenementen. Mijn werkzaamheden bestonden uit het mede managen van deze evenementen tijdens de offerte- en productiefase.

Bijzonderheden
Een vier maanden lange rondgereis gemaakt door Australië.
In het bezit van rijbewijs B.

Tarief vanaf € 30,- per uur
Dit tarief is inclusief werkgeverslasten, vakantiedagen, vakantiegeld en verplichte reserveringen, exclusief 21% BTW en reiskosten.

Vraag een uitgebreid profiel aan van Sabine